Losování ligy 2020/ 2021 v Plzni 23. 8. !

Zdravím a upozorňuji na vylosování nové sezony na stránkách šachového svazu. Začínáme zostra doma 18. října proti Karlovým Varům „A“ a ve druhém kole 8. 11.  jedeme do Děčína. Obě Prahy ( Unichess, Vyšehrad ) máme venku. Soupisky se mají odeslat do 15. září, tak na tom pracuju, náměty vítám.

V Plzni začalo MČR, nás reprezentuje Lukáš Klement, v prvním kole včera krásně vyhrál, tak ať se mu daří i nadále ! Krásné živé přenosy s komentováním partií na YouTube  ( chess24 ). Těším se na vás i na novou sezónu !

 

Vložit komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tyto stránky používají k personilizaci obsahu soubory Cookies. více informací

Pro přizpůsobení obsahu webu naše stránky používají "cookies". Tyto soubory zajišťuji bezchybný chod stránek a ulehčují jejich prohlížení. Při jejich návštěvě je nutné souhlasit s jejich "povolením" a používáním. Toto sdělení je povinnou informací dle evropské směrnice 2009/136/ES, která nařizuje každého návštěvníka stránek informovat o jakékoliv personalizaci, která probíhá na pozadí stránek bez jeho vědomí. Personalizace obsahu probíhá na 99% webů a tudíž je tato směrnice dalším nesmyslným rozhodnutím z pera zákonodárců Evropského parlamentu, která místo zpřehlednění a usnadnění prohlížení stránek, nutí jejich provozovatele zobrazovat tyto nesmyslné informace.

Zavřít