Důležité vítězství!!!

TJ Tatran Podbořany – Šachy Povrly 5,5: 2,5.

V neděli 27.11. jsme doma přivítali velmi silný a nepříjemný tým z dalekých Povrl. Oba kapitáni měli velké problémy se sestavením základních sestav, což ukázal hned začátek utkání, když oba týmy byli značně oslabeny o své opory a dokonce hostující tým si připsal kontumační prohru hned ze začátku utkání. I tak se čekal tuhý boj a nestalo by se poprvé, kdy tým postižen kontumací otočil zápas. Nicméně se tak nestalo.
Po dvou hodinách hry vše vypadalo velmi dobře pro domácí a tým rychle vedl 2:0. Spolehlivé remízy obou Mírů Srkala a Picherta přiblížili domácí k prvnímu letošnímu vítězství. Na 3:2 snížil hostující Krivoš, který přehrál domácího Jirku Korsu. Hrály se poslední tři partie, kde vše vypadalo v náš prospěch. Důležitý bod získal Míra Trnka, který zkušeně přehrál svou soupeřku a bylo to 4:2. Remíza domácího kapitána Honzy Balína dovršila podbořanské vítězství, které už jen potvrdil svou výhrou v dámské koncovce Jindra Korsa a vítězíme 5,5: 2,5.
V tabulce jsme se udržely v poklidném středu a za 14 dní zabojujeme o přední příčky v Oseku. Držte nám palce a šachu zdar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1 komentář

Vložit komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tyto stránky používají k personilizaci obsahu soubory Cookies. více informací

Pro přizpůsobení obsahu webu naše stránky používají "cookies". Tyto soubory zajišťuji bezchybný chod stránek a ulehčují jejich prohlížení. Při jejich návštěvě je nutné souhlasit s jejich "povolením" a používáním. Toto sdělení je povinnou informací dle evropské směrnice 2009/136/ES, která nařizuje každého návštěvníka stránek informovat o jakékoliv personalizaci, která probíhá na pozadí stránek bez jeho vědomí. Personalizace obsahu probíhá na 99% webů a tudíž je tato směrnice dalším nesmyslným rozhodnutím z pera zákonodárců Evropského parlamentu, která místo zpřehlednění a usnadnění prohlížení stránek, nutí jejich provozovatele zobrazovat tyto nesmyslné informace.

Zavřít