Litoměřice – Podbořany 6 : 2

Nevydařené utkání na severu Čech. ŠK Slavoj Litoměřice „C“: TJ Tatran Podbořany 6:2

V neděli 18.2. jsme odjížděli na velmi těžké utkání do Litoměřic. Obě mužstva nastoupili ve velmi dobré sestavě a zápas předpovídal vyrovnaný boj. Na zápas jsme se velmi těšili a po posledním vítězném zápase jsme chtěli znovu zabojovat o plný počet bodů. Soupeř byl ale proti a nedal nám vůbec žádnou šanci a zkušeně si zápas pohlídal.
Zápas pro nás nezačal vůbec dobře, když Míra Pichert nezvládl přechod ze zahájení do střední hry a brzy kapituloval. Po té odmítli nabídku remízy Jindra i Jirka Korsovi, nicméně po pár tazích bylo jasné, že na výhru nedosáhnou. Čest jejich týmové bojovnosti, i když byli oba ratingový outsideři. Nejblíže výhry byl mladý Dan Balín, který svého soupeře přehrál v zahájení a získal prostorovou převahu. Houževnatý Trejbal využil své zkušenosti a přešel do vyrovnané koncovky, která záhy skončila remízou. Hned po něm skončila remízou i partie Kamila Balína, který utekl hrobníkovi z lopaty a v divoké přestřelce soupeř nevyužil své možnosti. Vedení 5:2 pro domácí zařídil Šura, když nedal Mírovi Srkalovi šanci a drtivým útokem zařídil domácím tři body. Na konečných 6:2 pro Litoměřice zakončil vydařený zápas Brejník, který svou přesnou hrou uplatnil materiálovou převahu proti Honzovi Balínovi. Nedá se nic dělat, bojujeme dál. Za čtrnáct dní nás na domácí půdě čeká tým Údlic. Přijďte nás podpořit, bude to boj. Šachu zdar!!!

Vložit komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tyto stránky používají k personilizaci obsahu soubory Cookies. více informací

Pro přizpůsobení obsahu webu naše stránky používají "cookies". Tyto soubory zajišťuji bezchybný chod stránek a ulehčují jejich prohlížení. Při jejich návštěvě je nutné souhlasit s jejich "povolením" a používáním. Toto sdělení je povinnou informací dle evropské směrnice 2009/136/ES, která nařizuje každého návštěvníka stránek informovat o jakékoliv personalizaci, která probíhá na pozadí stránek bez jeho vědomí. Personalizace obsahu probíhá na 99% webů a tudíž je tato směrnice dalším nesmyslným rozhodnutím z pera zákonodárců Evropského parlamentu, která místo zpřehlednění a usnadnění prohlížení stránek, nutí jejich provozovatele zobrazovat tyto nesmyslné informace.

Zavřít