Podbořany – Udlice 5,5 : 2,5

Důležité vítězství o přežití. TJ Tatran Podbořany – TJ Sokol Údlice „B“ 5,5: 2,5

V neděli 3.3. jsme doma přivítali velmi nebezpečný tým z Údlic. Soupeři se letos příliš nedaří a v tabulce se pohybuje ve vodách sestupu. Náš tým se nachází o jednu příčku výše. Zápas byl pro obě mužstva klíčový. My jsme neponechali nic náhodě a nastoupili jsme v nejsilnější sestavě, soupeř nikoliv a od začátku to bylo znát.
Jako první nás dostal do vedení Míra Srkal kontumační výhrou, když soupeři zazvonili elektronické hodinky a rozhodčí Honza Libosvár byl nekompromisní. Na 2:0 zvýšil Jindra Korsa, když se mu po dvou hodinách hry vzdal tah před matem Nudčenko. Po té remizoval Dan Balín, který ve vyrovnané koncovce přijal soupeřovu nabídku. Do komfortního vedení nás dostal kapitán Honza Balín, který suverénně přehrál zkušeného Jirku Horáka. Pikantní souboj se odehrál na třetí šachovnici, kdy proti sobě nastoupili dva kamarádi a bývalí spoluhráči Míra Trnka a za hosty hrající Lukáš Tichý. Partie skončila po boji remízou věčným šachem. Vítězství v zápase nám zajistila remíza Mirka Picherta, který v lepší pozici nabídl remízu a soupeř ji přijal. Je to týmový hráč a přinesl nám důležité body do tabulky. Zápas se již v klidu dohrával. Za hosty už jen snížil zkušený trenér Kalužný, který ve střední hře přehrál Kamila Balína. Na konečných 5,5: 2,5 potvrdil naše vítězství Jirka Korsa, který v časové tísni přepočítal mladého Peroutku. Vítězstvím jsme se posunuli do klidného středu tabulky. Všem díky za bojovnost. Za tři týdny nás čeká doma tým z Oseka. Přijďte nás podpořit. Šachu zdar!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vložit komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tyto stránky používají k personilizaci obsahu soubory Cookies. více informací

Pro přizpůsobení obsahu webu naše stránky používají "cookies". Tyto soubory zajišťuji bezchybný chod stránek a ulehčují jejich prohlížení. Při jejich návštěvě je nutné souhlasit s jejich "povolením" a používáním. Toto sdělení je povinnou informací dle evropské směrnice 2009/136/ES, která nařizuje každého návštěvníka stránek informovat o jakékoliv personalizaci, která probíhá na pozadí stránek bez jeho vědomí. Personalizace obsahu probíhá na 99% webů a tudíž je tato směrnice dalším nesmyslným rozhodnutím z pera zákonodárců Evropského parlamentu, která místo zpřehlednění a usnadnění prohlížení stránek, nutí jejich provozovatele zobrazovat tyto nesmyslné informace.

Zavřít