Smolné utkání S Kláštercem.

TJ Tatran Podbořany – TJ Klášterec nad Ohří 3,5: 4,5

V neděli 12.2. jsme doma přivítali tabulkové sousedy z Klášterce. Oběma týmům chyběli stálice základní sestavy. I přesto zápas sliboval velmi vyrovnané boje. Do domácí sestavy se vrátili naposledy absentující kapitán Honza Balín i jeho zástupce Míra Trnka. Za hosty nastoupili bývalí dlouholetí hráči Podbořan Kamil Mazánek a Roman Švarc. Bylo velmi hezké přivítat tyto kamarády opět doma.
Začátek zápasu nám vyšel na jedničku, když po dvou hodinách hry vyhrál velmi dobře hrající Jindra Korsa, který přesvědčivě přehrál právě Švarce. Další partie byly velmi vyrovnané a bojovné. Jako druhá skončila partie Míry Hermanna, který remizoval v zavřené pozici se zkušeným Císařem. Následovaly remízy Vládi Hrušky a Petra Kučery, kde se bojovalo až do samotné koncovky, kde nebylo možné získat více bodů. Na 2,5: 2,5 za hosty snížil Mazánek, který přehrál ve výstavbě kamenné zdi v Holandské obraně Míru Trnku. Partie byla velmi hezky strategicky vedena oběma hráči, špatné pro nás, lépe se orientoval hostující hráč. Hosty do vedení dostal mladý talentovaný Mikoláš, který v těžké věžové koncovce přepočítal Slávu Pindiaka. Tři body pro hosty zajistil dlouholetý trenér mládeže v Klášterci Gruss, který po 4,5 hodinách doslova udolal domácí legendu Láďu Slavíka. Za domácí už jen snížil na 3,5: 4,5 kapitán Honza Balín. Moc děkuji všem za bojovnost. Za 14 dní nás čeká veledůležitý zápas v Chlumci o ještě důležitější body do tabulky. Držte nám pěsti a šachu zdar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vložit komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tyto stránky používají k personilizaci obsahu soubory Cookies. více informací

Pro přizpůsobení obsahu webu naše stránky používají "cookies". Tyto soubory zajišťuji bezchybný chod stránek a ulehčují jejich prohlížení. Při jejich návštěvě je nutné souhlasit s jejich "povolením" a používáním. Toto sdělení je povinnou informací dle evropské směrnice 2009/136/ES, která nařizuje každého návštěvníka stránek informovat o jakékoliv personalizaci, která probíhá na pozadí stránek bez jeho vědomí. Personalizace obsahu probíhá na 99% webů a tudíž je tato směrnice dalším nesmyslným rozhodnutím z pera zákonodárců Evropského parlamentu, která místo zpřehlednění a usnadnění prohlížení stránek, nutí jejich provozovatele zobrazovat tyto nesmyslné informace.

Zavřít